Reuen | Too Hot To Handle of RedPassion

Too Hot To Handle of RedPassion


Too Hot To Handle of RedPassionRoepnaam: Armin

D.o.b.: 01-03-2009
 Hotstaffs Thrill of Joy  -  Goddess of Sephiroth (Isis)

Wat moet je nou in een paar zinnen zeggen over een hond waar zoveel over te zeggen is dat je er een boek over kunt schrijven. Armin is de clown in huis. Hij praat, babbelt en kan je een blik geven waardoor je ongeblikkelijk verliefd op hem wordt.

Dit ventje is onze eerste eigen gefokte reu die bij ons in huis is gebleven. Hierdoor vindt hij ook dat hij de man in huis is. Hij heeft zo'n groot ego dat alle andere honden in huis hem altijd in de weg zitten. Hij is een echte staff in hart en nieren, dus andere honden vindt hij maar niets. Hij gromt en grijnst, maar een vechtersbaas is hij niet. Hij geeft allleen duidelijk aan dat hij het liefst alleen is en al die drukte van andere honden maar niks vindt. Wij laten hem in zijn waarde en laten hem lekker zijn eigen stekkie opzoeken.

Voor de mensen in zijn gezin is hij een hond van goud. Hij laat bij iedereen die hem heeft leren kennen een onwisbare indruk achter. Armin heeft de X-factor en dat weet hij als geen ander. Hij pakt iedereen in met die heerlijke kop van hem. Armin heeft een zeer grote drive om te werken en hij gaat voor je door het vuur.

In de showring staat hij zijn mannetje wel, hij heeft verschillende keren een uitmuntend gehaald. Hij vindt showen een feestje omdat alle aandacht dan voor hem is.

Armin is al verschillende keren vader geworden en we zijn meer als trots op zijn nakomelingen. Hij vererft zijn karakter en met een pup van hem in huis ben je verzekerd van een vriend voor het leven met een stabiel, vriendelijk en werkwillig karakter.

Armin is 38 cm en weegt 15 kilo. Hij is mooi standaard zonder enige overdrijving.
Armin is vrij getest op L2HGA en HC, vrij van PL en in het bezit van een DNA profiel. 

Stamboom

Fotoalbum Armin